Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 26 mai: Unde schimbam cel mai avantajos valuta

Curs valutar 26 mai: Unde schimbam cel mai avantajos valuta


Casele de schimb valutar ofera, in debutul saptamanii, cele mai rentabile cotatii la tranzactionarea de euro si dolari americani.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine la cumparare casei de schimb Real GI si este de 4,4100 lei/unitate, iar la vanzare, Luxor ofera un curs rentabil, de 4,4250 lei/unitate.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca cu o cotatie la cumparare de 4,3885 lei/euro si la vanzare de 4,4455 lei/euro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2200/unitate si apartine caselor de schimb Luxor si Real GI.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat de Luxor, casa de schimb afisand un curs de 3,2450 lei/ unitate.

Banca Romaneasca afiseaza in continiuare cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2071 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2641 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2601 ori
Citeste mai multe desprecurs valutar banci curs valutar case