Curs valutar 25 martie Casele de schimb, mai avantajoase decat bancile

Marti, 25 Martie 2014, ora 09:31
2006 citiri
Curs valutar 25 martie Casele de schimb, mai avantajoase decat bancile

BCR si BRD sunt bancile care afiseza, marti, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb la vanzare pentru principalele valute, oferind cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea monedei unice si cel mai dezavantajos curs pentru dolarul american.

In acelasi timp, casele de schimb valutar continua sa prezinte cursuri de schimb mai avantajoase la vanzarea principalelor valute, in detrimentul institutiilor de credit.

Cele mai bune cursuri de schimb la vanzarea euro sunt oferite de doua case de schimb (Centrul Vechi si Luxor), de 4,5000 lei/euro, in timp ce Luxor si Lotus ofera cea mai buna cotatie la cumparare pentru moneda unica, de 4,4800 lei/euro.

In ceea ce priveste dolarul american, cel mai rentabil curs la vanzare poate fi gasit la casa de schimb Centrul Vechi (3,2600 lei/dolar), iar la cumparare, cea mai avantajoasa cotatie este oferita de Luxor, de 3,2450 lei/dolar.

Institutiile de credit continua sa prezinte cursuri de schimb mai dezavantajoase decat casele de schimb, astfel incat cel slab curs la vanzarea euro este oferit de BRD (4,5650 lei/euro), pe cand la cumpararea monedei europene cea mai dezavantajoasa cotatie o afiseaza Leumi , de 4,3965 lei/ euro.

In ceea ce priveste cotatia pentru dolarul american, BCR afiseaza cel mai dezavantajos curs atat la vanzare (3,3350 lei/dolar), cat si la cumparare (3,1750 lei/dolar).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar