Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 25 iunie: Casele de schimb au oferte mai avantajoase decat bancile

Curs valutar 25 iunie: Casele de schimb au oferte mai avantajoase decat bancile


Casele de schimb afiseaza, miercuri, cotatii mai avantajoase decat bancile, pentru tranzactiile cu euro si dolari, atat la vanzare cat si la cumparare.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro, la cumparare, apartine caselor de schimb Luxor, Centrul Vechi si Real GI si este de 4,3800 lei/unitate, iar la vanzare, Hans afiseaza cea mai avantajoasa cotatie, de 4,3950 lei/ unitate.

In cazul bancilor, cel mai bun curs de schimb pentru euro este afisat de Banca Romaneasca si este de 4,3665 lei/unitate, la cumparare, si de 4,4235 lei/unitate, la vanzare.

In ceea ce priveste dolarul, cel mai bun curs la vanzare este oferit de trei case de schimb, Luxor, Centrul Vechi si Corsa, care ofera o cotatie identica de 3,2400 lei/dolar si de Luxor la cumparare, cu o cotatie de 3,2200 lei/dolar.

Banca Romaneasca este institutia financiara cu cel mai bun curs valutar pentru perechea dolar/leu, cu o cotatie de 3,1996 lei/dolar la cumparare si 3,2566 lei/dolar la vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2079 ori