Curs valutar 25 aprilie Cele mai avantajoase cotatii la euro si dolar

Vineri, 25 Aprilie 2014, ora 09:41
1967 citiri
Curs valutar 25 aprilie Cele mai avantajoase cotatii la euro si dolar

Credit Europe si BCR sunt bancile care afiseza, vineri, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb la vanzare pentru principalele valute. La polul opus, casele de schimb ofera cele mai avantajoase cotatii.

Credit Europe are cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea pentru euro (4,5400 lei/ unitate), iar pentru dolarul american, la vanzare, cel mai dezavantajos curs este afisat de BCR si Credit Europe, banci care afiseaza un curs identic de 3,3100 lei/ unitate.

Casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase.

Moneda europeana este vanduta la cel mai rentabil pret de casele Luxor, Centrul Vechi si Macro Group, de 4,4700 lei/ unitate, in timp ce in cazul dolarului american, casa Luxor ofera cea mai buna cotatie la vanzare, de 3,2390 lei/ unitate.

CEC Bank castiga competitia vineri cu casele de schimb, afisand o cotatie de 4,4700 lei/ euro la vanzare.

La cumpararea monedei europene, BRD afiseaza cel mai slab curs de schimb, de 4,3750 lei/euro, in timp ce BCR afiseaza cea mai dezavantajoasa cotatie pentru dolar, de 3,1500 lei/ unitate.

Luxor este casa de schimb care ofera vineri cea mai rentabila cotatie la cumparare atat pentru moneda europeana, cat si pentru dolar. Aceasta ofera 4,4510 lei pentru un euro si 3,2160 lei pentru dolar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar