Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 23 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune oferte

Curs valutar 23 aprilie Casele de schimb cu cele mai bune oferte


Miercuri, casele de schimb si-au mentinut avantajul in defavoarea bancilor, afisand la vanzare cele mai bune cotatii pentru principalele monede.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere euro pot apela la casele de schimb Luxor si MacroGroup deoarece afiseaza cea mai rentabila cotatie, de 4,4750 lei/ euro. In acelasi timp, cel mai avantajos curs pentru dolarul american, la vanzare, este afisat de casele de schimb Lotus si Centrul Vechi care afiseaza o cotatie identica de 3,2400 lei/ unitate.

La cumpare, Luxor ofera cea mai buna cotatie atat pentru moneda unica, cat si pentru dolar. Aceasta cumpara euro cu 4,4560 lei/ unitate si dolarul cu 3,2250 lei/ unitate.Institutiile de credit afiseaza la vanzare cele mai nefavorabile cursuri de schimb, Credit Europe aflandu-se in fruntea bancilor cu cel mai slab curs la vanzare in raport cu euro, de 4,5400 lei/euro.

La polul opus, cel mai avantajos curs euro afisat la vanzare in cazul bancilor este cel publicat de CEC, de 4,4800 lei/euro. In schimb, Banca Romaneasca are cel mai bun curs la cumparare, de 4,4395 lei/euro.

In cazul dolarului american, cele mai dezavantajoase cotatii sunt afisate de Alpha Bank, banca care cumpara moneda cu 3,1418 lei/ unitate si vinde dolarul cu 3,3240 lei/ unitate.

Cel mai avantajos curs afisat pentru dolar este la Banca Romaneasca. Aceasta ofera 3,2091 lei/ unitate la cumparare, si 3,2661 lei/ dolar, la vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2024 ori