Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 22 octombrie: Cele mai bune cotatii la banci si case de schimb

Curs valutar 22 octombrie: Cele mai bune cotatii la banci si case de schimb


Miercuri, cel mai bun curs de schimb pentru euro la cumparare este de 4,41 lei/euro si este oferit de casele de schimb Luxor si Centrul Vechi. Cea mai buna cotatie la cumparare oferita de institutiile de credit apartine Bancii Romanesti si este de 4,39 lei/euro.

Si la vanzare, cea mai buna cotatie pentru euro este oferita tot de casele de schimb Luxor si Centrul Vechi, fiind de 4,42 lei/unitate, in timp ce CEC Bank cere 4,43 lei/unitate, potrivit valutare.ro.

Cele mai dezavantajoase cotatii pentru euro sunt oferite de BRD, care la cumparare afiseaza 4,34 lei/unitate, si care la vanzare cere 4,49 lei/unitate.In ceea ce priveste dolarul, cel mai bun curs de schimb este oferit de casa de schimb Luxor, care afiseaza la cumparare o cotatie de 3,46 lei/unitate si la vanzare de 3,47 lei/unitate.

In ceea ce priveste institutiile de credit, Banca Romaneasca ofera un curs de 3,44 lei/unitate la cumparare si de 3,49 lei/unitate la vanzare.

Cel mai dezavantajos curs valutar este afisat de BCR, care ofera o cotatie de 3,39 lei/unitate la cumparare si de 3,55 lei/unitate la vanzare.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1861 ori