Curs valutar 22 noiembrie. BCR si BRD vand cel mai scump moneda europeana si dolarul american

Vineri, 22 Noiembrie 2013, ora 10:55
2078 citiri
Curs valutar 22 noiembrie. BCR si BRD vand cel mai scump moneda europeana si dolarul american

BCR si BRD sunt bancile care afiseza, vineri, cele mai proaste cursuri de schimb la vanzare pentru principalele valute, oferind cel mai ridicat curs de schimb la vanzarea monedei unice si cel mai dezavantajos curs pentru dolarul american.

In acelasi timp, casele de schimb valutar continua sa prezinte cursuri de schimb mai avantajoase la vanzarea principalelor valute, in detrimentul institutiilor de credit.

Astfel, moneda europeana si dolarul american sunt vandute la cel mai rentabil pret de casele de schimb OK, Inter Discret si Lotus , in timp ce, la cumparare, Luxor castiga competitia si afiseaza cele mai avantajoase cursuri de schimb.

Ce curs de schimb afiseaza vineri bancile

La vanzarea monedei europene, BRD este institutia de credit care afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5250 lei/euro, fiind urmata imediat de BCR, banca care afiseaza un curs de 4,5150 lei/euro.

In acelasi timp, BCR vinde si dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,3850 lei.

Alpha Bank se detaseaza de pretul afisat de majoritatea bancilor si ofera la vanzare cel mai rentabil curs de schimb atat pentru euro, cat si pentru dolarul american: 4,4700 lei pentru un euro, respectiv de 3,3267 lei pentru un dolar.

De asemnea, BCR si BRD "se intrec" in afisarea celui mai slab curs de schimb la cumpararea monedei unice, oferind 4,3750 lei pentru un euro.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze la vanzare cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi sume importante.

Vineri, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casele de schimb valutar OK si InterDiscret, care vand moneda europeana cu 4,4600 lei.

In acelasi timp, moneda americana este vanduta la un pret bun, de 3,3100 lei, de casa de schimb Lotus.

Cel mai bun pret la cumparare, atat pentru moneda unica, cat si pentru dolarul american este afisat de casa de schimb Luxor, cea care ofera 4,4450 lei pentru un euro si 3,3000 lei pentru dolarul american.

In momentul de fata, un euro este vandut cel mai scump la casieriile bancilor cu 4,5250 lei, iar la casele de schimb acesta variaza intre 4,4600 lei/euro si 4,4700 lei/euro. Pentru o rata de 350 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 22,75 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 273 lei, echivalentul a 61 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar