Curs valutar 19 decembrie. Casele de schimb Luxor si Lotus vand cel mai ieftin euro

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 10:17
2549 citiri
Curs valutar 19 decembrie. Casele de schimb Luxor si Lotus vand cel mai ieftin euro

Casele de schimb au continuat sa isi mentina avantajul si joi in detrimentul bancilor, afisand atat la vanzare cat si la cumparare cele mai bune cotatii pentru principalele monede.

Astfel, persoanele interesate sa cumpere euro sau dolari americani, pot apela la casele de schimb Luxor si Lotus.

In schimb, persoanele interesate sa vanda euro, pot apela la casa de schimb Centrul Vechi, deoarece ofera cel mai bun curs la cumparare pentru moneda unica.

Cel mai rentabil curs afisat la cumparare pentru dolar este la casa de schimb valutar Luxor.

Cursul valutar afisat joi de banci

Institutiile de credit afiseaza la vanzare cele mai proaste cursuri de schimb, BRD aflandu-se in fruntea bancilor cu cel mai slab curs la vanzare in raport cu euro, de 4,5560 lei/euro, fiind urmata imediat de Raiffeisen si UniCredit care afiseaza o cotatie identica de 4,5500 lei/euro.

Cel mai avantajos curs euro afisat la vanzare in cazul bancilor este cel publicat de Alpha Bank, de 4,4950 lei/euro. Alpha Bank are si cel mai bun curs la cumparare, de 4,4550 lei/euro.

Raiffeisen Bank afiseaza un curs dezavantajos la vanzare pentru dolarul american. Cursul publicat joi este de 3,3550 lei/dolar.

Cel mai avantajos curs al caselor de schimb

Joi, pentru vanzare euro, cel mai bun curs este publicat de casele de schimb Luxor si Lotus (4,4800 lei/euro). In acelasi timp la cumparare, casa de schimb Centrul Vechi afiseaza cea mai rentabila cotatie, de 4,4610 lei/euro.

In cazul dolarului american, casele de schimb ofera si cea mai buna cotatie la vanzare, de 3,2600 lei, cotatie afisata de casa de schimb Lotus.

La cumpararea monedei americane, Luxor afiseaza cea mai rentabila cotatie, de 3,2600 lei.

Astfel, comparand avantajul oferit de casele de schimb la vanzare in raport cu bancile, pentru un schimb de 300 euro, clientul are un castig de 22,8 lei, iar in cazul dolarului american, castigul este de 28,5 lei, pentru un schimb de 300 dolari americani.

#curs valutar banci, #curs valutar, #case schimb, #curs valutar BNR , #Curs valutar