Curs valutar 17 martie Casele de schimb afiseaza diferente mari intre cursurile valutare

Luni, 17 Martie 2014, ora 09:36
1850 citiri
Curs valutar 17 martie Casele de schimb afiseaza diferente mari intre cursurile valutare

Cei care vor sa cumpere sau sa vanda valuta pot face economii importante prin simpla comparatie a cursurilor afisate de institutiile de credit. Diferentele de la o banca la alta raman in continuare importante, astfel incat cei care au credite in valuta pot economisi bani daca nu se grabesc sa intre in prima casa de schimb gasita.

Luni, cel mai bun pret la vanzarea euro este de 4,5200 lei, oferit de casele de schimb Centrul Vechi si Inter Discret, in timp ce casa de schimb Centrul Vechi prezinta si cea mai buna oferta la vanzarea dolarului american, de 3,2500 lei/ dolar.

In schimb, la banci cea mai mica rata de schimb pentru un euro era de 4,5460 lei, iar cea mai mare de 4,5900 lei. Dolarul american este vandut cel mai scump de BCR, banca care afiseaza un curs de 3,3350 lei/dolar.

La cumpararea monedei europene, avantajul este tot in favoarea caselor de schimb si in detrimentul bancilor. Casa de schimb Luxor are cel mai bun curs valutar pentru moneda europeana, de 4,5050 lei/ euro, pe cand cel mai bun pret la cumpararea dolarului este de 3,2400 lei, afisat de casa de schimb M&S.

In acelasi timp, banca Leumi afiseaza in debutul saptamanii cele mai dezavantajoase cotatii la cumparare atat pentru moneda unica, cat si pentru dolarul american: de 4,4326 lei/euro, respectiv de 3,1729 lei/dolar.

#curs valutar banci, #curs valutar case schimb, #curs valutar BNR, #curs euro , #Curs valutar