Curs valutar 11 octombrie. Real GI vinde euro si dolarul la cel mai avantajos pret

Vineri, 11 Octombrie 2013, ora 10:24
2017 citiri
Curs valutar 11 octombrie. Real GI vinde euro si dolarul la cel mai avantajos pret

Persoanele interesate de cea mai buna oferta a cursului valutar pot apela vineri la casele de schimb, deoarece afiseaza cele mai avantajoase cotatii, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Daca vorbim de cotatiile leu/ euro si leu/ dolar la vanzare, cel mai avantajos curs este afisat de casa de schimb Real GI.

In ceea ce priveste pretul de cumparare al principalelor valute, casa de schimb valutar Luxor afiseaza cea mai buna cotatie.

BRD vinde cel mai scump moneda euro

Bancile continua sa afiseze, vineri, cele mai dezavantajoase cotatii la vanzare pentru moneda unica si pentru dolarul american.

BRD este institutia de credit care vinde cel mai scump euro, afisand un curs de schimb de 4,5280 lei. Aceasta este urmata de BCR, care afiseaza o cotatie pentru euro de 4,5250 lei si RBS, care vinde moneda cu 4,5200 lei/euro.

In acelasi timp, BCR vinde dolarul american la cel mai dezavantajos curs. Aceasta afiseaza la vanzare un curs de 3,3750 lei/dolar.

De asemenea, BRD si BCR au publicat vineri, si la cumparare, cel mai prost curs pentru euro si dolar. Cele doua banci afiseaza un curs de schimb de 4,3780 lei/euro si 3,2150 lei/dolar.

Euro, vandut cel mai ieftin de casa Real GI

Casa de schimb Real GI afiseaza, vineri, cel mai avantajos curs de schimb pentru moneda europeana. Aceasta vinde euro cu 4,4500 lei, si ofera astfel un avantaj clientilor de 7,8 bani.

Pe de alta parte, OK se detaseaza de pretul de vanzare pe care-l afiseaza majoritatea caselor de schimb, oferind euro cu 4,4800 lei. Dallas merge pe aceeasi linie, dar vinde putin mai ieftin - 4,4700 lei.

Casa de schimb valutar Real GI este cea care afiseaza cea mai rentabila cotatie la vanzare si pentru dolarul american. Pretul publicat este de 3,2900 lei/dolar.

In acelasi timp, casa de schimb Luxor afiseaza cea mai avantajoasa cotatie la cumparare pentru moneda europeana si dolarul american, de 4,4430 lei/euro, respectiv de 3,2850 lei/dolar.

Astfel, pentru un schimb de 300 de euro, solutia clientului este sa apeleze la casa de schimb valutar Real GI, deoarece diferenta intre cel mai bun curs afisat de aceasta si cea mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu afisata de banci este de 7,8 bani, iar suma ce poate fi economisita de client este de 23,4 lei.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar