Curs valutar 11 noiembrie. Banca Leumi vinde cel mai scump moneda europeana

Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 10:03
1593 citiri
Curs valutar 11 noiembrie. Banca Leumi vinde cel mai scump moneda europeana

Leumi si Millenium sunt bancile care afiseza, in debutul saptamanii, cele mai dezavantajoase cursuri de schimb pentru principalele valute.

Banca Leumi are cel mai ridicat curs de schimb la vanzare si la cumparare pentru euro, iar pentru dolar cel mai dezavantajos curs este afisat de Millenium.

Casele de schimb valutar prezinta in continuare cursuri de schimb mai avantajoase, insa, comparativ cu celelate zile, Alpha Bank afiseaza o cotatie mai rentabila la cumpararea monedei americane.

Ce oferte au bancile in debutul saptamanii

La vanzarea monedei europene, banca Leumi afiseaza cel mai prost curs de schimb, de 4,5216 lei/euro, fiind urmata imediat de BCR si Millenium, banci care afiseaza un curs de 4,5100 lei/euro.

De asemenea, tot banca Lemi a publicat si cel mai prost curs de schimb la cumparare pentru moneda unica, de 4,3650 lei/euro.

In acelasi timp, Millenium vinde dolarul la cel mai ridicat pret, de 3,4000 lei. Aceasta este urmata, la vanzare, de BCR, care afiseaza o cotatie de 3,3950 lei/euro si Leumi. Aceasta vinde moneda americana cu 3,3923 lei.

Alpha Bank se detaseaza de pretul de cumparare afisat de majoritatea bancilor si afiseaza vineri cel mai bun curs pentru moneda americana, de 3,2967 lei.

Cum poti sa mai economisesti bani la schimbul valutar

Casele de schimb continua sa afiseze cursuri de schimb favorabile clientilor, oferindu-le astfel posibilitatea de a economisi sume importante.

Luni, cel mai bun curs la vanzare euro este afisat de casa de schimb valutar OK, care vinde moneda europeana cu 4,4400 lei.

In acelasi timp, euro este cumparata la cel mai bun pret, de 4,4270 lei, de casa de schimb Luxor.

In cazul dolarului american, cel mai favorabil curs afisat la vanzare este oferit tot de casa de schimb OK. Aceasta vinde dolarul cu 3,3000 lei.

In momentul de fata, un euro este vandut la casieriile bancilor cel mai scump cu 4,5216 lei, iar la casele de schimb cu 4,4400 lei, acestea oferind astfel un avantaj de 8,16 bani pentru fiecare euro cumparat de clienti. Pentru o rata de 300 euro, clientii care schimba la cel mai dezavantajos curs platesc in plus 24,48 lei.

Intr-un an, daca proportia se pastreaza, suma economisita poate ajunge la 293.76 lei, echivalentul a 66 de euro, doar din simpla acceptare a unui curs mai mic.

#curs valutar, #case schimb valutar, #curs euro banci, #dolar american curs schimb , #Curs valutar