Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 10 iunie Cele mai avantajoase cotatii la banci si case de schimb

Curs valutar 10 iunie Cele mai avantajoase cotatii la banci si case de schimb


Cele mai bune cotatii pentru tranzactiile valutare cu euro si dolari sunt afisate, luni dimineata, de casele de schimb Hans si Luxor.

Astfel, cel mai bun curs de schimb pentru euro apartine, la cumparare, casei de schimb Luxor si este de 4,3810 lei/unitate, iar la vanzare, Hans ofera un curs rentabil, de 4,3800 lei/unitate, potrivit site-ului valutare.ro.

In cazul institutiilor de credit, cel mai bun curs este oferit de Banca Romaneasca cu o cotatie la cumparare de 4,3635 lei/euro si de CEC, banca care ofera la vanzare un curs de 4,4100 lei/euro.

In ceea ce priveste moneda americana, cel mai avantajos curs de schimb la cumparare este de 3,2150/unitate si apartine casei de schimb Luxor.

La vanzare, cel mai rentabil curs de schimb pentru dolar este afisat tot de casa de schimb Hans, aceasta afisand un curs de 3,2200 lei/ unitate.

Banca Romaneasca afiseaza in continuare cel mai bun curs valutar si pentru perechea dolar/leu la cumparare, cu o cotatie de 3,2025 lei/dolar si la vanzare, cu o cotatie de 3,2595 lei/dolar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3041 ori