Curs valutar 10 iulie Banca Romaneasca afiseaza cel mai bun curs la cumpararea dolarului

Miercuri, 10 Iulie 2013, ora 10:18
2172 citiri
Curs valutar 10 iulie Banca Romaneasca afiseaza cel mai bun curs la cumpararea dolarului

Daca la cumpararea monedei europene avantajul a ramas in favoarea caselor de schimb, la cumpararea dolarului, Banca Romaneasca afiseaza cel mai bun curs de aceasta data.

La vanzare insa, cel mai avantajos curs este afisat la vanzare, miercuri, de casele de schimb valutar, atat pentru moneda europeana cat si pentru dolarul american.

Diferentele de curs afisate de banci ajung chiar si la 6,27 bani, suma care la prima vedere ar putea fi considerata insignifianta, insa in cazul unor tranzactii de sute de euro, economia realizata de persoana care alege cel mai bun curs valutar poate ajunge si la cateva zeci de lei.

Cursul valutar afisat de banci

Astfel, cel mai bun curs euro la vanzare este afisat miercuri de Banca Romaneasca (4,4623 lei), iar la cumparare de RIB, care afiseaza o cotatie pentru moneda euro de 4,4110 lei.

Cel mai bun curs valutar bancar pentru vanzarea dolarului este oferit de Banca Romaneasca (3,5025 lei) si de Romanian International Bank (3,5100 lei). De asemenea, pentru cumparare dolar, cel mai bun curs de 3,4455 lei, este afisat tot de Banca Romaneasca.

BCR (4,3700 la cumparare) si BRD (4,5250 la vanzare) afiseaza miercuri cele mai proaste cursuri de schimb pentru moneda europeana.

In acelasi timp, Alpha Bank afiseaza pentru dolarul american cele mai dezavantajoase cotatii, atat la cumparare (3,3587 lei) cat si la vanzare (3,5589 lei).

Cu cat cumpara euro casele de schimb valutar

Casa de schimb Luxor, afiseaza in continuare cel mai bun curs la vanzare euro, de 4,4401 lei.

O alta casa de schimb care vinde euro la un pret atractiv este M&S (4,2860 lei).

La cumpararea euro, cursul cel mai avantajos este de 4,4200 lei, cotatie afisata de trei case de schimb valutar, Luxor, M&S si Real GI.

Real GI a publicat miercuri, si cel mai bun curs la vanzare pentru dolarul american, de 3,4300 lei.

Diferenta intre cea mai buna si cel mai scumpa oferta de curs de schimb euro-leu depaseste 8 bani la vanzare. Aceasta inseamna, ca pentru 200 euro cumparati, suma de bani ce poate ramane in buzunarul clientului trece de 16 lei.

Diferenta dintre cursul de schimb la casieriile bancilor si cel promovat de casele de schimb pentru dolarul american este de 12,89 bani, iar pentru un schimb de 200 dolari, castigul clientului este de 25,78 lei.

#curs valutar, #moneda euro, #dolar american curs, #case schimb valutar , #Curs valutar