Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Curs valutar 1 octombrie. Care sunt bancile si casele de schimb care ofera cele mai bune cotatii la euro

Curs valutar 1 octombrie. Care sunt bancile si casele de schimb care ofera cele mai bune cotatii la euro


Alpha Bank si casele de schimb Centrul Vechi si OK ofera cele mai bune cotatii pentru cursul euro/leu si dolar/leu. In schimb, cele mai dezavantajoase cotatii sunt oferite de BRD in cazul euro si BCR in cazul dolarului.

Alpha Bank cumpara euro cu 4,4 lei si vinde cu 4,8 lei. Centrul Vechi afisa marti dimineata cotatii identice, insa casa de schimb OK vinde euro mai ieftin, cu 4,46 lei. Cel mai prost curs de schimb pentru euro este afisat de BRD, care cumpara euro cu 4,39 lei si vinde cu 4,48 lei.

Si in cazul dolarului, banca cu cele mai bune cotatii ramane Alpha Bank. Institutia cumpara dolari cu 3,2659 lei si vinde cu 3,3206 lei. Cel mai bun pret de cumparare al unei case de schimb este de 3,28 lei si apartine firmei Centrul Vechi, in timp ce OK este casa de schimb care vinde dolari cu 3,31 de lei.

BCR este banca cu cel mai dezavantajos curs de schimb pentru dolar. Institutia cumpara cu 3,21 lei si vinde cu 3,37 de lei.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2127 ori