World Elite - un Mastercard pentru clienti de peste 250.000 dolari pe an

Marti, 19 Septembrie 2006, ora 03:39
1141 citiri

MasterCard Worldwide a lansat, luni, in parteneriat cu Virtuoso, cardul World Elite MasterCard, care ofera clientilor cu venituri anuale ce depasesc 250.000 dolari servicii preferentiale pentru calatorii, cumparaturi si distractii si nu au limite prestabilite in privinta cheltuielilor.Oferta se adreseaza celor care au un venit anul per familie de peste 250.000 de dolari (de circa 35 de ori mai mult decat venitul mediu din Romania), iar romanii interesati de acest card se pot adresa bancii emitente HSBC, care are sediul central la Londra.

Spre deosebire de alte pachete de produse de plata destinate acestui segment de public, World Elite MasterCard ofera mai multe beneficii pentru calatorii, recompense generoase si acceptare globala, inclusiv acces la servicii personalizate de turism, prin intermediul parteneriatului cu Virtuoso (una dintre cele mai mari retele de calatorii de lux), se arata in comunicatul companiei.

"MasterCard intelege importanta segmentului consumatorilor de top si al companiilor pentru institutiile financiare partenere. Prioritatea noastra este sa aflam cum gandesc consumatorii de top si sa dezvoltam solutii de plata care sa aiba cautare si utilitate. Lansarea platformei World Elite este punctul culminant al acestui proces, pentru ca este cel mai bun program din industrie, adresat celor care calatoresc foarte mult. Credem ca aceasta platforma va incuraja si mai mult cheltuielile pe cardurile noastre, iar marca MasterCard va fi cea mai utilizata marca din portofel si va oferi o si mai mare valoare posesorilor nostri de carduri", a spus directorul de produse al MasterCard Worldwide, Wendy Murdock.

Virtuoso va oferi posesorilor de carduri World Elite o seama de beneficii privind calatoriile prin experienta pe care o are in domeniul turismului. Virtuoso are o retea cu peste 6.000 de consultanti din turism, peste 300 de agentii membre, specializate in a oferta celor mai luxoase destinatii de vacanta din lume. Prin Virtuoso posesorii de carduri vor avea acces la servicii unice si consultanta, oferite de un expert membru al retelei Virtuoso, alaturi de beneficii speciale, de calatorii si experiente.

La calatoriile cu avionul, posesorii cardurilor vor putea primi bilete de avion suplimentare pentru insotitor odata cu achizitionarea biletelor Business Class pentru calatoriile internationale pe anumite linii aeriene (in limita locurilor si a programelor de zbor), precum si conditii mai bune pentru calatorii internationale pe anumite linii aeriene.

Posesorii cardurilor World Elite vor putea avea parte si de excursii personalizate si receptii private pentru cursele de croaziera, precum si de preturi preferentiale la peste 650 de hoteluri de lux, statiuni, cabane si vile din intreaga lume. Privilegii cu valoare adaugata care includ mic dejun gratuit pentru doua persoane si camere cu conditii mai bune (in functie de disponibilitate la momentul cazarii), oferte personalizate unice si potrivite statutului unei persoane foarte importante.

Alte beneficii vor consta in abonamente suplimentare la publicatii de calatorii, Virtuoso Life si un Ghid al celor mai bune hoteluri, acces in saloanele VIP din aeroporturile din intreaga lume, acces privilegiat la evenimente si bilete la teatru si spectacole artistice, restaurante, galerii de arta si spa-uri in zece orase din SUA, printre care: New York, Chicago, Miami, San Francisco, Atlanta, Dallas, Houston, Los Angeles, Seattle si Washington.

MasterCard va lansa pe piata in 2007 un card World Elite pentru companiile mici si pentru directorii din corporatiile mari. Partenerul MasterCard in aceasta oferta, Virtuoso, va oferi o gama larga de beneficii privind calatoriile pentru posesorii de carduri World Elite cum ar fi reteaua cu peste 6.000 de consultanti din turism, peste 300 de agentii membre specializate in oferirea celor mai luxoase destinatii de vacanta din lume, b eneficii pentru calatoriile cu avionul, pentru croaziere, la hoteluri, publicatii turistice, precum si acces in saloanele din aeroporturi, acces privilegiat la evenimente si bilete la teatru si spectacole artistice, restaurante, galerii de arta si spa-uri in zece orase din SUA.

Virtuoso este o retea de turism de lux bazata exclusiv pe invitatie, care include peste 6.000 de consultanti de turism, peste 300 de agentii in 22 de tari din America de Nord, America de Sud, Caraibe, Australia si Noua Zeelanda. Agentiile membre Virtuoso inregistreaza anual venituri din turism de circa 3,8 miliarde de dolari, iar grupul Virtuoso are parteneriate cu principalele companii de turism din lume - din care 400 sunt partenere exclusive Virtuoso.

NewsIn