Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Western Union a atins cifra de 300.000 de locatii ale agentilor

Western Union a atins cifra de 300.000 de locatii ale agentilor

Western Union a atins cifra de 300.000 de locatii ale agentilor, locatia cu numarul 300.000 fiind deschisa la Chandigarh, in India, potrivit unui comunicat al companiei remis Rompres.

Impreuna cu organizatiile sale afiliate, Orlandi Valuta si Vigo, Western Union reprezinta unul din liderii pietei globale a transferurilor de bani. Cererea pentru serviciile Western Union continua sa creasca, datorita tendintelor pe termen lung manifestate la nivel mondial in ceea ce priveste migratia, tendinte care intensifica transferurile internationale de bani.

Piata globala a transferurilor banesti transfrontaliere este estimata la 269 de miliarde dolari, iar India este cea mai mare piata destinatara, cu 23,4 de miliarde dolari primiti doar in 2006.

In India, sunt peste 36.000 de locatii ale agentilor Western Union, raspandite in peste 4000 de localitati - metropole, orase de dimensiuni mai mici, precum si sate. Aceste locatii includ peste 8.500 de oficii postale, peste 14.000 de sucursale ale celor mai importante banci si peste 14.000 de birouri ale unor companii de top din sectorul public si privat. Cea mai noua locatie Western Union este administrata de Paul Merchants Limited - unul din principalii parteneri ai Western Union in India, inca din 1998.

Compania Western Union (NYSE: WU) este unul din liderii pietei mondiale de transfer de bani. Impreuna cu organizatiile sale afiliate, Orlandi Valuta si Vigo, Western Union ofera clientilor sai modalitati rapide, fiabile si usoare de a trimite bani catre destinatii din intreaga lume, de a efectua plati si de a achizitiona ordine de plata. Western Union are o retea de aproximativ 300.000 de locatii ale agentilor, care acopera peste 200 de tari si teritorii dependente.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1320 ori