Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Veveritele HVB, interzise de CNA deoarece reprezinta publicitate inselatoare

Veveritele HVB, interzise de CNA deoarece reprezinta publicitate inselatoare

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a considerat ca toate cele cinci spoturi de promovare pentru HVB Banca pentru Locuinte, realizate de firma de publicitate Brands & Bears, induc publicul in eroare, drept care a decis sa interzica difuzarea acestora de catre televiziuni.Cele cinci spoturi, "Drame Conjugale", "Stres", "Multumesc", "Credit-Credit, casa-casa" si "Un singur vis, atatea solutii", au fost realizate de agentia Brands & Bears si incearca sa transpuna problemele oamenilor in lumea veveritelor. Spoturile prezinta imagini cu cateva veverite care isi construiesc case, au certuri conjugale, fac planuri si ar vrea sa faca economii.

CNA a considerat, insa, ca cele cinci spoturi reprezinta publicitate inselatoare, intrucat nu precizeaza clar care sunt conditiile de creditare si nici nu informeaza corect cu privire la valoarea dobanzilor la credite.

Fragmentele luate in discutie de CNA au fost "dobanda atractiva, plus prima de la stat, aproape 8% profit" si "un super produs: adica pun de-o parte doua alune si HVB Locuinte imi mai da trei; 150% credit; pai cu doua ale mele, acum am cinci".

Campania era programata sa ruleze pana la sfarsitul anului.

Bloombiz.ro

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 892 ori