Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Unicredit Romania si HVB Tiriac vor lansa un birou destinat investitorilor turci

Unicredit Romania si HVB Tiriac vor lansa un birou destinat investitorilor turci

Bancile Unicredit Romania si HVB Tiriac vor lansa, in urmatoarele luni, un birou destinat investitorilor turci, a declarat, luni, Melih Mengu, vicepresedintele HVB Tiriac, Divizia Corporate.


"Biroul pentru investitorii turci va deschis in urmatoarele luni si se va alatura structurilor destinate investitorilor italieni, germani si spanioli", a afirmat Mengu, intr-o conferinTa de presa.

Tot pentru acest an, cele doua banci intenTioneaza sa se concentreze si sa dezvolte operaTiunile destinate clienTilor companii care desfasoara operaTiuni pe mai multe pieTe in care grupul este prezent.

"Pentru fiecare client va exista o persoana dedicata, localizata in Tara unde clienTilor are sediul central", a spus Mengu.

Divizia Corporate este structurata pe clienTi mari, de dimensiuni medii, pe servicii de finanTare pentru proiecte de investiTii, real estate, birouri pentru clienTii din Uniunea Europeana si soluTii alternative pentru administrarea lichiditaTilor.

"in ceea ce priveste activitaTile de real estate, ne vom orienta catre centre comerciale, proiecte rezidenTiale, logistica si de birouri", a menTionat Mengu.

FinanTarea procesului de fuziune intre Unicredit Romania si HVB Tiriac este estimata pentru jumatatea acestui an.

Bloombiz
(Sursa: Mediafax)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 765 ori