Un angajat al unei banci austriece a pierdut 90.000 de euro intr-un rau

Duminica, 02 Iunie 2013, ora 11:10
1554 citiri
Un angajat al unei banci austriece a pierdut 90.000 de euro intr-un rau

Un angajat al unei banci austriece a pierdut 90.000 de euro in timpul unui transport de bani in Austria. Sacul cu bancnote a cazut intr-un rau, pe cand barbatul incerca sa rezolve o pana de cauciuc, scrie sambata cotidianul Salzburger Nachrichten, informeaza AFP.

Angajatul bancii transporta la data de 7 mai suma de 90.000 de euro la bordul vehiculului sau personal de la o sucursala mai mica a bancii situata in Obertauern, in provincia Salzburg (vest), catre sediul bancii din Radstadt, in aceeasi regiune, cand a avut loc incidentul, potrivit relatarilor lui, care insa nu a fost confirmate de niciun martor.

In momentul in care barbatul a incercat sa rezolve pana de cauciuc, sacul cu bani, pe care el il pusese pe o panta abrupta pe marginea drumului situat intr-o zona accidentata, a alunecat si a cazut in rau, conform declaratiilor sale.

Politia, pompierii si echipele de interventie au inceput cautarile in rau, insa nu au reusit sa recupereze decat 3.000 de euro, a informat agentia de presa APA.

Angajatul a fost concediat pentru ca nu a respectat procedura in cazul transportului, conform bancii. Politia a afirmat ca nu a deschis o ancheta penala.

Politia a lansat cu toate acestea un avertisment catre cei care ar putea fi tentati sa recupereze banii.

#transport bani banca austriaca, #bani pierduti rau , #Stiri Banci