Standul Fiat, premiat la salonul auto de la Geneva

Marti, 15 Martie 2005, ora 17:49
1160 citiri

Standul Fiat de la Salonul International de la Geneva a castigat Premiul de Creativitate, prestigioasa recunoastere venita din partea Clubului de Publicitate si Comunicare Geneva care de 50 de ani acorda titlul celui mai bun stand de la salon.Premiul a mers la Fiat pentru ca standul exprima ca nici un altul bucuria de a trai, dinamismul, prospetimea si stilul de viata italian, dupa cum arata motivatia juriului prezidat de Benjamin Feijoo.

A"Premiul de CreativitateA" este o recunoastere inainte de toate a excelentei munci realizate de departamentul Brand Promotion condus de Lapo Elkann, care a conceput standul si l-a materializat. A"Acest premiu imi da o satisfactie deosbita pentru ca recompenseaza munca in echipa mai mult decat orice. Acest nou stand, ale carui detalii au fost studiate cu meticulozitate, de la cromatica, materiale si design, pana la noua grafiea logoului Fiat, incorporeaza spiritul de inoire al companiei italieneA" a adaugat Elkann.

Premiul de critica si aprecierea publicului obtinute la Salonul de la Geneva sunt un semnal pozitiv care marcheaza drumul Fiat catre nivelul de excelenta ce i se cuvine in industria auto mondiala. In plus, semnalele pozitive insotesc Noul Fiat Croma, precum si intreaga gama de produse fabricate de compania italiana.