Senzualitate cu Axe bodysutra

Miercuri, 22 Septembrie 2004, ora 21:03
3824 citiri

Axe lanseaza o noua provocare - arta seductiei bodysutra.Pe site-ul www.bodysutra.ro tinerii afla acum noile tehnici de seductie cu o arma irezistibila A- bodyspray-ul Axe. In plus au super-sansa de a castiga numeroase premii atractive inscriindu-se in cea mai cool competitie - campionatul bodysutra.

Bodysutra este o noua arta de seductie, purtand inconfundabila marca AXE, prin care, orice barbat are acum posibilitatea sa isi cultive farmecul personal si puterea de seductie cu ajutorul bodyspray-ului Axe.

Lansat la inceputul lunii septembrie, site-ul www.bodysutra.ro ofera cursuri de initiere in noile tehnici de seductie bodysutra. Instructoarele - cinci dintre cele mai frumoase romance, initiaza, pas cu pas, pe toti cei care acceseaza site-ul si sunt dornici sa isi insuseasca secretele acestei arte a seductiei.

Mai mult decat atat, A"cursantiiA" sunt motivati sa-si aprofundeze cunostintele dobandite, prin inscrierea intr-una dintre cele mai originale competitii on-line A- campionatul bodysutra. Miza este mare iar premiile sunt numeroase si extrem de atractive:iPod-uri mini, rucsacuri, tricouri etc. Mai mult decat atat, primii 500 de participanti care se inscriu in campionat primesc o minidoza Axe.

Site-ul ofera si alte oportunitati precum dezbateri aprinse pe forum despre seductie intre cursanti bodysutra, download-uri cu spoturile Axe bodysutra, postere sau screen-savere cu zambetul fermecator al instructoarelor bodysutra.

A"Arata-le calea cu AXE! este principiul campaniei bodysutra care ofera tuturor barbatilor o experienta unica, incurajandu-i sa experimenteze aventura si sa-si cultive farmecul personal intr-o maniera originalaA", a declarat Mihai Ciobanu, brand manager AXE.

Surprizele nu se opresc aici. www.bodysutra.ro ne va tine la curent cu toate noutatile pe care Axe le pregateste in continuare.