Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanian International Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti

Romanian International Bank deschide o noua sucursala in Bucuresti

Romanian International Bank (RIB) deschide in aceasta saptamana, cea de-a 25-a sucursala, potrivit unui comunicat din partea bancii.

Deschiderea noii sucursale, contribuie la dezvoltarea segmentului de retail si IMM al bancii si se inscrie in strategia de extindere pentru anul 2007.

Noua sucursala va putea pune la dispozitia clientilor toate produsele din portofoliul R.I.B de la operatiuni bancare standard (conturi curente, depozite bancare, credite si carduri, operatiuni de schimb valutar si transfer international de bani) pana la credite si solutii financiare complexe.

"Romania este o piata bancara in continua crestere si la fel sunt si nevoile clientilor persoane fizice si IMM-uri care constituie o categorie cheie de clienti pentru Romanian International Bank. Banca noastra va veni in intampinarea nevoilor clientilor sai cu unele dintre cele mai performante produse si servicii" a afirmat Ion Nitu, presedintele Romanian International Bank.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 805 ori