Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Provident Financial aduce creditul la domiciliu in Brasov

Provident Financial aduce creditul la domiciliu in Brasov

Provident Financial Romania, lider in furnizarea de credite de consum, a inaugurat la Brasov prima sa sucursala din reteaua de reprezentante teritoriale care vor fi deschise in Romania in acest an. Locuitorii orasului Brasov au astfel acces la un nou sistem de finantare: creditul la domiciliu, potrivit unui comunicat din partea companiei.

Este vorba despre imprumuturi in numerar, de valoare mica, pe termen scurt si fara garantii. Creditele sunt acordate la domiciul clientului, in termen de 48 de ore, de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani. Costul total pentru imprumut este stabilit printr-un contract de credit foarte transparent si nu exista comisioane sau taxe ascunse. Pentru a solicita un astfel de imprumut, cei interesati pot sa sune la Departamentul de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 989 (apel cu tarif normal).

Imprumutul la domiciliu, un concept nou in Romania, se bazeaza pe un model de afaceri testat, utilizat de Provident Financial in toate tarile in care isi desfasoara activitatea. "Suntem convinsi ca imprumutul la domiciliu va raspunde nevoilor locuitorilor din Brasov privind gestionarea bugetului familial. Toti reprezentantii companiei noastre sunt deschisi, flexibili si gata oricand sa ofere sfaturi financiare competente celor care apeleaza la serviciile noastre", a adaugat Stephen Rice.

Provident Financial si-a inceput activitatea in Romania la inceputul anului 2006, cu o operatiune-pilot in Bucuresti, sustinuta de o investitie importanta de capital si know-how.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 835 ori