Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Provident Financial a inaugurat o sucursala la Galati

Provident Financial a inaugurat o sucursala la Galati

Provident Financial Romania, lider international in furnizarea de credite de consum, a inaugurat pe 20 martie sucursala sa din Galati, in acest fel locuitorii orasului putand avea acces la un nou sistem de finantare: creditul la domiciliu, se arata intr-un comunicat al companiei.

Creditele sunt pe termen scurt, acordate la domiciliul clientului, in 48 de ore, de catre reprezentantii companiei care viziteaza apoi clientul in fiecare saptamana pentru a incasa ratele si, daca sunt solicitati, pentru a acorda noi credite.

Clientii pot imprumuta initial de la 400 la 1000 de lei pe o perioada de pana la 39 de saptamani. Clientii existenti pot solicita imprumuturi mai mari, de pana la 2.000 de lei, cu o perioada maxima de rambursare de 52 de saptamani.

Serviciile companiei britanice sunt disponibile in acest moment in Bucuresti, Galati, Brasov, Braila, Ploiesti, Pitesti, Giurgiu, Targoviste, Buzau si Urziceni.

Provident Financial si-a inceput activitatea in Romania la inceputul anului 2006, cu o operatiune-pilot in Bucuresti, sustinuta de o investitie importanta de capital si know-how.

Cu o traditie de peste 125 de ani, grupul britanic Provident Financial are peste patru milioane de clienti in intreaga lume. Provident Financial Romania IFN S.A. este membra a Asociatiei de Leasing si Servicii Financiare Nebancare.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1360 ori