ProCredit Bank vrea sa deschida inca 14 unitati in 2008 si sa ajunga la o retea de 50 de unitati

Miercuri, 16 Ianuarie 2008, ora 12:15
763 citiri
ProCredit Bank vrea sa deschida inca 14 unitati in 2008 si sa ajunga la o retea de 50 de unitati

ProCredit Bank a deschis a 36-a unitate in Romania in orasul Bacau si vrea sa ajunga la 50 de unitati pana la sfarsitul acestui an, potrivit strategiei de extindere, care vizeaza zonele cu potential mare de afaceri, a anuntat, miercuri, banca.

"Deschiderea sucursalei din Bacau face parte din strategia de extindere a retelei ProCredit Bank pentru anul acesta. Intentionam ca, pana la sfarsitul anului 2008, sa ajungem la o retea de 50 de sucursale si agentii in toate orasele unde exista un potential de afaceri ridicat si sa ne intarim prezenta acolo unde ProCredit Bank exista deja", a spus directorul general al ProCredit Bank, Michael Kowalski.

ProCredit Bank a intrat pe piata din Romania in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre mai multe institutii financiare, printre care Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), IFC - Membra a grupului Bancii Mondiale si Commerzbank.

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.