Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ProCredit Bank plateste, o luna, dobanzi de 7,75% pe an la depozitul in lei pe un an

ProCredit Bank plateste, o luna, dobanzi de 7,75% pe an la depozitul in lei pe un an

ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai dobanzi anuale fixe de 7,75% pentru depozitul clasic la termen pe 12 luni in lei, in cadrul campaniei promotionale "de primavara", dintre 15 februarie si 15 martie, a anuntat, banca, luni, intr-un comunicat.

Campania de Primavara se desfasoara in toate cele 29 de unitati ale ProCredit Bank din Bucuresti, Cluj, Brasov, Constanta, Craiova, Timisoara, Iasi, Arad, Pitesti, Baia Mare, Braila, Targu Mures, Suceava, Dabuleni, Ramnicu Valcea si Alexandria.

"Prin aceasta campanie, ne dorim sa incurajam populatia sa economiseasca pe termen lung si sa aratam clientilor ca economisirea pe termen lung este avantajoasa si sigura. In plus fata de valoarea dobanzii, toate Depozitele Clasice la Termen de la ProCredit Bank beneficiaza de dobanzi fixe, fapt ce garanteaza clientului ca isi va pastra dobanda pe toata durata constituirii depozitului, fara a fi afectat de modificari ulterioare. Consideram ca toate acestea sunt premise pentru populatie de a aloca o parte a economiilor sale catre un produs de economisire pe termen lung", a spus directorul executiv pe segmentul de retail al ProCredit Bank Romania, Ilinca Rosetti.

Banca detinea active de 746,5 milioane lei (220,7 milioane euro) la sfarsitul anului trecut si controla 0,43% din piata bancara romaneasca.

ProCredit Bank Romania se axeaza pe finantarea microintreprinzatorilor, intreprinderilor mici si mijlocii si ofera o serie de depozite pentru populatie si firme.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), International Financial Corporation (IFC) - membra a grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft (DEG), ProCredit Holding (companie germana de investitii) si Internationale Project Consult GmbH (IPC).

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 756 ori