Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Procredit Bank - facilitati de plata a pensiilor

Procredit Bank - facilitati de plata a pensiilor

Procredit Bank a demarat plata pensiilor de stat pentru pensionarii care au conturi deschise la sucursalele sau agentiile bancii, in urma intrarii in vigoare a conventiei incheiate cu Casa Nationala de Pensii si Asigurari de Sanatate, au anuntat responsabili ai

Banca deschide si conturi curente noi, la cerere, pentru persoanele care vor sa ridice pensia de la casieriile Procredit Bank. Posesorii unui card de debit emis de banca pot, de asemenea, sa ridice pensia de la bancomatele Procredit, fara comision, sau de la bancomatele altor banci, cu un comisoon de 0,2 la suta plus 2,5 lei.

Potrivit oficialilor bancii, in aceleasi conditii pot fi ridicate alocatiile pentru copiii prescolari. ProCredit Bank este singura banca de microfinantare din Romania pentru microintreprinzatori, intreprinderile mici si mijlocii si producatorii agricoli din Romania.

ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 (sub numele Banca de Microfinantare MIRO S.A.) si
reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare internationale. Actionarii Procredit Bank sunt Deutsche Investitions-und Entwicklungsgesellschaft mbH, Koln (DEG), Commerzbank AG, Frankfurt, Internationale Project Consult GmbH (IPC), Frankfurt, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), International Finance Corporation (IFC), Washington, DC.

La 31 decembrie 2005, banca gestiona un portofoliu de credite de 98 milioane euro si
inregistra, pentru prima data de la inceperea activitatii, un profit net de 849.836 euro.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 839 ori