Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, vine in Romania

Joi, 09 Mai 2013, ora 08:56
1418 citiri
Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, vine in Romania

Presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, efectueaza joi si vineri o vizita in Romania, aceasta fiind prima dupa preluarea functiei in iulie 2012.

Potrivit Bancii Mondiale, Jim Yong Kim se va intalni cu oficiali romani, cu reprezentanti ai mediului politic, ai societatii civile si ai mediului de afaceri, pentru a discuta modalitatile optime prin care Banca Mondiala poate sprijini in continuare dezvoltarea Romaniei.

"Intalnirile se vor concentra pe oportunitatile si provocarile cu care se confrunta Romania, o tara cu nivel mediu al veniturilor, si pe reformele necesare in contextul actual din Uniunea Europeana", sustine sursa citata.

Oficialul BM va fi insotit de o delegatie alcatuita din Frank Heemskerk, director executiv, Philippe Le Houerou, vicepresedinte pentru Europa si Asia Centrala, Mamta Murthi, director de tara, Elisabetta Capannelli, director de tara, Thomasz Telma, director regional al IFC, Stefan Nanu, director executiv alternativ si Ana Maria Mihaescu, reprezentantul rezident al IFC la Bucuresti.

Jim Yong Kim urmeaza sa fie primit joi de presedintele Traian Basescu si de premierul Victor Ponta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#presedinte Banca Mondiala, #presedinte Banca Mondiala vizita Romania , #Stiri Banci