Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Numar triplu de contracte incheiate de HVB Banca pentru Locuinte in primul trimestru

Numar triplu de contracte incheiate de HVB Banca pentru Locuinte in primul trimestru
HVB Banca pentru Locuinte a incheiat, in trimestrul unu din 2007, de doua pana la trei ori mai multe contracte decat in aceeasi perioada a anului 2006.Reprezentantii bancii sustin ca sumele economisite in primele patru luni ale anului reprezinta valoarea cumulata a primelor noua luni ale lui 2006.

Cresterea substantiala a numarului de contracte a facut necesara lansarea unor Birouri Regionale de coordonare. Astfel, banca a decis infiintarea a patru Birouri Regionale in orasele Timisoara, Bucuresti, Iasi si Cluj.

'Lansarea pe parcursul lunii mai a celor patru noi Birouri Regionale, vorbeste de la sine despre importanta pe care o dam acelor zone ale tarii, zone cu inalt potential de dezvoltare, lucru care se vede si in cresterea productivitatii consilierilor nostri financiari din tara' a declarat Edgar Pillath, managerul general al HVB Banca pentru Locuinte.

Acesta a adaugat ca Timisoara, Iasiul si Clujul au fost alese si pentru a coordona mai bine activitatea consilierilor in
teritoriu, precum si pentru a oferi informatie si suport logistic acestora si indirect clientilor bancii.

HVB Banca pentru Locuinte este o banca specializata in comercializarea de produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ, produsele sale presupunand doua etape. In prima etapa, cea de economisire, clientul economiseste un minim de 40 la suta din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al statului, care rasplateste efortul de economisire anual cu o prima de 15 la suta din suma economisita. De asemenea, banca acorda si ea o dobanda pentru economii de pana la 4,5 la suta.

In cea de-a doua etapa, cea de creditare, banca ofera posibilitatea obtinerii unui credit in lei cu dobanda fixa de pana la 4,5 la suta, in functie de produsul ales.

Lansata in luna septembrie 2005, HVB Banca pentru Locuinte are ca actionari Vereinsbank Victoria Bauspar AG Munchen - 55 la suta, Bank Austria Creditanstalt AG Viena - 35 la suta si HVB Tiriac Bank Romania SA - 10 la suta.


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 980 ori