MoneyGram: transferurile de bani din Romania sunt posibile si in alta moneda

Duminica, 02 Septembrie 2012, ora 12:39
19128 citiri
MoneyGram: transferurile de bani din Romania sunt posibile si in alta moneda

Clientii MoneyGram pot face, in prezent, transferuri de bani atat in moneda europeana, cat si in lei sau dolari, pe teritoriul Romaniei si in orice alta tara, se arata intr-un comunicat al MoneyGram.

Anterior, acest lucru era posibil doar in euro. La efectuarea transferului, destinatarul primeste suma de bani raportata la cursul valutar din tara in care se afla. Daca la primire se foloseste aceeasi moneda ca si la expediere, nu se aplica taxe pentru schimbul valutar.

"Intr-un mediu extrem de competitiv la nivel mondial, clientii cauta noi optiuni atunci cand vor sa efectueze transferuri de bani. In Romania exista o cerere continua pentru solutii care sa minimizeze costurile ce rezulta din schimbul valutar. Pentru MoneyGram este important sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai si sa le ofere un plus de valoare", spune Radu Pojoga, country manager Romania si Bulgaria, MoneyGram.

MoneyGram, lider pe piata transferurilor de bani, ofera solutii financiare pentru clientii care nu au gasit raspuns la nevoile lor in cadrul institutiilor financiare traditionale.

MoneyGram ofera servicii de transfer de bani la nivel global si servicii de plata a facturilor in Statele Unite si Canada, printr-o retea globala ce cuprinde peste 284.000 de agenti locali, inclusiv retaileri, oficii postale internationale si institutii financiare, in 196 de tari si regiuni.

Serviciile MoneyGram sunt disponibile oriunde este afisata sigla MoneyGram, la filialele Bancii Comerciale Romane (BCR), UniCredit Þiriac Bank, OTP Bank, ProCredit Bank, Alpha Bank, Libra Bank, Volksbank, RIB, Smith&Smith, Carrefour, Speed Transfer si Intesa Sanpaolo Bank.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#transfer bani MoneyGram, #transfer bani euro MoneyGram, #transfer bani dolari MoneyGram , #Stiri Banci