Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Matchbanker: platforma online pentru comparat credite

Matchbanker: platforma online pentru comparat credite


Matchbanker este un portal financiar al carui obiectiv principal este de a permite utilizatorilor sai sa compare serviciile online de creditare. Aici explicam caracteristicile sale:

Primul aspect care trebuie evidentiat legat de Matchbanker.ro este acela ca, acest portal este 100% gratuit. Serviciile pe care le ofera sunt pentru comparatie, iar drept urmare, prin folosirea serviciului oferit nu trebuie sa semnati nici un contract cu ei, ci doar cu entitatea financiara la care aplicati pentru un credit nebancar.

Modul de functionare al site-ului este simplu. Pe site veti gasi diferite categorii de credite. Cele mai importante sunt:

● Credite online;
● Credite de nevoi personale;
● Credite nebancare;
● Credite rapide;
● Credite rapide pentru restantieri;
● Credite fara dobanda.

Dupa alegerea categoriei de imprumut care va intereseaza, pe site veti vedea o lista de institutii financiare care acorda acest tip de imprumut, iar apoi puteti compara cu usurinta elementele cheie ale ofertei, cum ar fi suma pe care doriti sa o solicitati, termenul maxim si minim in care trebuie sa rambursati creditul si dobanda anuala efectiva cunoscuta si sub numele de DAE.

Alaturi de fiecare creditor veti gasi un buton ("Aplica acum") care va duce direct la site-ul oficial al acestuia, unde puteti vedea informatiile complete cu privire la conditiile acestuia si daca doriti sa si aplicati pentru creditul respectiv.

In plus, pe fiecare pagina a site-ului veti gasi o explicatie detaliata a tipului de credit pe care il cautati, unde puteti citi mai multe informatii cu privire la aspectele cheie, pro, contra si multe altele.
Exista cu adevarat credite fara dobanda?

Da, exista cu adevarat acest tip de credite! Dupa cum am mentionat si mai sus, pe site-ul Matchbanker veti gasi o categorie de imprumuturi fara dobanda oferite de diversi creditori. Acest tip de credit este acordat persoanelor care aplica pentru prima data pentru un credit la aceste companii de creditare.

Aceste imprumuturi nu au taxe sau comisioane ascunse. Va intrebati de ce ar oferi un creditor un imprumut gratuit? Ei bine, beneficiul companiei care va acorda imprumutul este ca veti stii de ei, deoarece ei au speranta ca, daca vreodata veti mai avea nevoie de bani, veti apela tot la ei.

De obicei, sumele de bani aferente acestor timpuri de imprumuturi tind sa fie mici, insa daca acestea sunt ajustate la nevoile voastre, nu ezitati, deoarece Matchbanker se asigura ca toti creditorii aflati pe lista lor sunt de incredere.

Cat de rapide sunt cu adevarat creditele rapide?

Cand vine vorba de creditele rapide, cu totii suntem curiosi sa stim cat de rapide sunt acestea. Ei bine, de cele mai multe ori completarea cererii pentru acest imprumut dureaza aproximativ 15 minute, iar timpul de raspuns al creditorului la care ati aplicat e cam acelasi. Insa cand vine vorba de timpul necesar pentru a primii banii in cont, acesta difera.

Banii sunt primiti intotdeauna prin transfer bancar. Din pacate transferurile bancare nu depind numai de entitatile care acorda creditele, ci si de bancile cu care lucreaza, iar acestea necesita timp.

In prezent, de cele mai multe ori, transferurile bancare dureaza in jur de 24 de ore in cazul in care nu apar probleme neasteptate. Cu toate acestea aceasta perioada de timp nu este garantata. Ceea ce garanteaza entitatile este timpul necesar pentru a efectua transferul din momentul in care acceptati oferta de imprumut, de acolo ei nu mai au nici o putere.

Pe scurt:

Pe site-ul Matchbanker serviciul oferit de ei este complet gratuit, ei facilitand optiunea de a compara diverse credite online pentru ca voi sa puteti sa il gasiti pe cel potrivit nevoilor voastre. Pe site gasiti diverse companii de creditare, avantajele acestora si multe alte informatii referitoare la credite.

Folosind site-ul Matchbanker pentru a compara imprumuturi nu pierzi timpul mergand de la o banca la alta pana gasesti creditul dorit, sau intrand pe site-ul fiecarui creditor in parte.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1152 ori