Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Inaugurarea Bank of Cyprus in Romania

Inaugurarea Bank of Cyprus in Romania

Prezenta dinamica pe piata romaneasca isi consolideaza prin extinderea activitatilor sale Grupul Bank of Cyprus, incepand cu servicii de leasing urmand ca in curand sa ofere servicii bancare complete la Bucuresti si in alte doua mari orase.

Inaugurarea bancii Cyprus Leasing Romania a avut loc la Bucuresti, miercuri, 14 martie 2007 in prezenta presedintelui Republicii Cipru, Tassos Papadopoulos, a unor ministri si a unor demnitari ai guvernului, a unor reprezentanti ai mediului de afaceri si a unor ziaristi din Cipru si Romania. Din anul 1999 Bank of Cyprus este prezenta in Romania prin Biroul de Reprezentanta.

Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii, Eleftherios Ioannou, in cadrul discursului sau sustinut la ceremonia de inaugurare, a precizat printre altele ca experienta dobandita in acesti opt ani creeaza premisele pentru succesul acestei extinderi. Primul pas il reprezinta domeniul Leasing in care activitatea a inceput deja din ianuarie, iar luna viitoare vor incepe activitatile bancare complete.

In continuare, Eleftherios Ioannis a adaugat ca in cursul anului 2007 Grupul Bank of Cyprus va deschide sapte sucursale, doua centre de servicii pentru firme si un centru de servicii pentru intreprinderile mari la Bucuresti. In paralel,vor functiona doua sucursale si centre de servicii pentru intreprinderi in alte doua mari orase ale Romaniei.

"Urmarim o dezvoltare similara celei a Bank of Cyprus in Grecia. Suntem aici pentru a ramane" a spus Ioannou, transmitand in acelasi timp mesajul catre reprezentantii mediului de afaceri din Romania ca intr-o perioada in care sunt programate mari investitii in lucrari de infrastructura in tara vor avea sprijinul Grupului Bank of Cyprus care aspira sa contribuie in acest mod la dezvoltarea spectaculoasa care are loc in Romania.

La randul sau, directorul executiv al Grupului, Andreas Eliades, s-a referit la conjunctura simbolica a prezentei presedintelui Republicii Cipru, Tassos Papadopoulos, la inaugurare care a coincis cu vizita oficiala a acestuia in Romania, subliniind nivelul prietenesc al relatiilor bilaterale dintre cele doua tari. El si-a exprimat de asemenea si satisfactia personala pentru materializarea acestui obiectiv al extinderii activitatilor Bank of Cyprus in Balcani, si a exprimat "dorinta Bank of Cyprus de a contribui la noua epoca ce a inceput pentru Romania, dar si pentru Balcani in general."

Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1292 ori