Imoralitatea Biroului de Credit

Joi, 02 Noiembrie 2006, ora 18:31
1177 citiri

Ma gandeam de mult timp sa scriu despre aceasta institutie, care dupa parerea mea este o forma aberanta de a incalca drepturile omului.Este imoral sa pui "stampila" de infractor pe un client pacalit de o banca, scos dator din cauza unui comisionas buclucas despre care n-a stiut nici o clipa nimic. Nici chiar atunci cand a semnat contractul cu institutia de credit.

Datoriile de cativa banuti nu sunt un motiv de a pune un om la zid de catre acest Birou de Credit, in spatele caruia se lafaie tocmai calaii clientilor. Bancile nu au dreptul la un Birou de Credit in acest moment. Mai intai trebuie sa-si dovedeasca moralitatea si apoi mai discutam...

Ce scuze gaseste aceasta institutie pentru situatia jenanta inregistrata in baza sa de date: o mare parte dintre cei care au cazier sunt clienti pacaliti de banci? Care nu au stiut ca trebuie sa achite bancii cateva mii de lei!!!

Eu ma opresc aici, nu inainte de a va invita sa cititi si o alta opinie despre imoralitatea Biroului de Credit, ce apartine lui Laurentiu Ciocazanu de la Evenimentul Zilei.

Blogul lui Cornel Dinu

Evenimentul Zilei: Fugiti de bancile cu fite!

Adunasem de-un depozit la termen si cautam din priviri usa potrivita. Imi ia fata vitrina verde lucitoare a uneia dintre filialele bancare asezate la brat pe trotuarul Caii Dorobanti. Firma straina, deh, culoare, spoturi, gresie ca oglinda. In geam, oferta de imprumuturi cu dobanda buna la vedere. Asta, da, banca, imi zic. Look de cartier financiar londonez, zambete blonde, costumatie de gala. Atmosfera buna sa lasi banii la pastrare. Deschid contul fericit ca am patruns intr-o retea internationala. Bravos, bancherii lumii, bine-ati venit si-aici la Romanica, sa mai spalati imaginea de tara Bancorex! Bine ai venit, Europa pe credit! (articolul integral)