Frauda bancara - Mihai Stan si Daniel Ruse, arestati

Duminica, 04 Noiembrie 2012, ora 09:37
3354 citiri
Frauda bancara - Mihai Stan si Daniel Ruse, arestati

Daniel Ruse a fost prins duminica dimineata la Oltenita si va fi dus in arestul Politiei, potrivit Antena3. Ruse nu se prezentase pentru cercetari, asa cum au facut ceilalti membri ai gruparii care au fost arestati, respectiv cele 16 persoane care au primit mandate de arestare.

Unul din liderii gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a fost arestat, sambata, de catre un complet de judecata al Tribunalului Capitalei.

Liderul gruparii de fraudatori bancari, Daniel Ruse, si fostul general DIE, Dragos Diaconescu, au primit mandate de arestare preventiva, pentru 29 de zile, in timp ce Alexandru Claudiu Cercel-Duca, vicepresedinte Bancii Romane de Dezvoltare (BRD), va fi cercetat in libertate, potrivit instantei.

Frauda bancara - 10 persoane arestate

Tribunalul Calarasi a emis, sambata, zece mandate de arestare preventiva pe numele altor persoane implicae in obtinere frauduloasa de credite. Instanta a mai dispus in cazul a doi dintre inculpati masura interdictiei de a nu parasi tara, iar pentru alti 16 interdictia de a nu parasi localitatea.

Frauda bancara - Reteaua avea relatii in Senat, ANAF si AVAS

Lider al gruparii de fraudare a bancilor, Mihai Stan, a incercat sa obtina ilicit fonduri europene, prin intermediul a trei societati, Ancuta SRL, Alram Servinvest si Eurotrading SRL, in baza unor documente si declaratii false, potrivit DIICOT.

Frauda bancara - Bancile implicate, prea mari ca sa fie afectate de scandal - Analisti

#frauda bancara, #frauda bancara 2012, #cercel frauda , #Stiri Banci