Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel in finalizarea preluarii acesteia de catre First Bank

DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel in finalizarea preluarii acesteia de catre First Bank
Vanzarea tuturor participatiilor Bank Leumi Ie-Israel B.M. in filiala sa din Romania catre First Bank a fost finalizata ca urmare a obtinerii aprobarilor necesare din partea Consiliului Concurentei si a Bancii Nationale a Romaniei.

DLA Piper a asistat Bank Leumi Israel in toate fazele acestui proces ce a necesitat pregatirea unui numar semnificativ de documente.

Flexibilitatea si experienta deosebita a avocatilor DLA Piper in tranzactii de amploare pe piata din Romania si in Europa Centrala si de Est, precum si relatia de durata cu Bank Leumi Israel au jucat un rol cheie in pregatirea si finalizarea tranzactiei in timp record.

Coordonatorul acestei tranzactii, Marian Dinu, DLA Piper Country Managing Partner, a declarat: "Suntem onorati sa oferim asistenta Bank Leumi in finalizarea acestei tranzactii. Experienta noastra in dreptul bancar si M&A, precum si cunoasterea pietei ne-au ajutat sa oferim asistenta dinamica necesara finalizarii acestei tranzactii. Obiectivele clientului sunt in permanenta preocuparea noastra si ne straduim sa inovam pentru a le realiza in mod eficient".

"Am cautat asistenta de inalta tinuta profesionala si reactii prompte necesare finalizarii tranzactiei. Echipa DLA Piper si-a asumat pe deplin aceasta responsabilitate si a luat in mod constant initiativa in identificarea solutiilor necesare concluzionarii", a adaugat Hanan Friedman, First Executive VP & Head of Strategy, Innovation and Transformation Division al Bank Leumi Israel.

Echipa multi-practica din cadrul DLA a fost coordonata de Marian Dinu (Country Managing Partner) si Paula Corban-Pelin (Counsel, Corporate M&A), alaturi de Georgiana Stan (Senior Associate, Finance, Projects & Restructuring), Ciprian Frandes (Associate, Corporate) si Romina Iancu (Associate, Corporate).

DLA Piper este o firma globala de avocatura cu birouri in peste 40 de tari din Europa, America de Nord si de Sud, regiunea Asia-Pacific, Africa si Orientul Mijlociu, putand oferi astfel asistenta juridica societatilor din intreaga lume.

DLA Piper ocupa locul #1 Global M&A din perspectiva volum 2018, potrivit Mergermarket si Thomson Reuters.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2251 ori