Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATM

Luni, 22 Martie 2021, ora 08:30
1217 citiri
Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATM
Foto: Pixabay.com

In prezent exista o sumedenie de modalitati prin care poti trimite bani rudelor si prietenilor, dar cea prin care folosesti ATM-ul pare de departe cea mai ciudata. Asa ca, iata cum poti face acest lucru!

Ziare.com iti explica, in cadrul rubricii Banii tai, cum poti trimite bani prin ATM.

In primul rand, trebuie sa detii un card Mastercard pentru a putea trimite si primi prin intermediul ATM-ului sume de bani catre/de la alti posesori de carduri Mastercard sau Maestro, emise in tara si strainatate de banci inrolate in serviciul MoneySend.

Pentru a face un transfer de bani, posesorii de carduri au nevoie doar de numarul cardului aferent persoanei care primeste banii.

Astfel, nu este necesara completarea de formulare, aveti comision zero pentru operatiunea de primire a banilor la ATM-uri, iar serviciul este disponibil national (la peste 1.200 de bancomate) si international.

Tarile catre care se pot trimite bani prin serviciul MoneySend: Albania, Armenia, Azerbaidjan, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Georgia, Ungaria, Israel, Kosovo, Macedonia, Malta, Moldova, Muntenegru, Polonia, Federatia Rusa, Serbia, Slovacia, Slovenia, Turcia si Ucraina.

Comisioane reduse la trimiterea banilor:

* trimiteri nationale: 1 leu + 0,1%* trimiteri internationale: 6,75 lei pentru sume de pana la 800 lei inclusiv si 1,5% din suma trimisa pentru sume de peste 800 lei.

CEC Bank te incurajeaza sa fii responsabil cu banii tai.

La ce sa fii atent cand iti alegi fondul de pensii

Banca sau casa de schimb? Unde gasesti cel mai bun curs valutar

Depozitele in criptomonede, faci bani nefacand nimic

Pe ce venituri nu se poate pune poprire ...citeste mai departe despre "Cum trimiti bani rudelor si prietenilor de la ATM" pe Ziare.com

#bani atm, #trimis bani atm, #card atm , #Stiri Banci