Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cu inca 240 de noi sucursale se va extinde reteaua Eurobank in sase tari

Cu inca 240 de noi sucursale se va extinde reteaua Eurobank in sase tari

Inca 240 de sucursale ce se vor infiinta in sase tari se vor adauga pana la sfarsitul anului 2007 celor 760 de care dispune in prezent reteaua Eurobank, a anuntat consilierul director adjunct al grupului, Nikolaos Karamouzis.

Dezvoltarea retelei Eurobank la 1.000 de sucursale pana la sfarsitul anului in Bulgaria, Romania, Serbia, Turcia, Ucraina si Polonia - si din iunie si in Cipru - este insotita si de crearea de infrastructuri ale pietei de capital prin infiintarea sau cumpararea de societati bursiere.

Nikolaos Karamouzis a apreciat caEurobank va deveni cea mai mare bancagreceascadin regiune cu o dezvoltare continuaa retelei sale de sucursale. Referindu-se la evolutia ascendenta a grupului, Nikolaos Karamouzis a subliniat ca valoarea imprumuturilor totale ale bancii a ajuns in 2006 la 35 de miliarde de euro din care imprumuturile de afaceri se cifreaza la 16 miliarde de euro.

Grupul administreaza in prezent capitaluri in valoare de 7,5 miliarde de euro in domeniul private banking, iar in 2006 a atras capitaluri noi in valoare de 1,2 miliarde de euro.

Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 686 ori