Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Clientii BCR au platit impozite prin Internet de peste 400.000 lei

Clientii BCR au platit impozite prin Internet de peste 400.000 lei


Valorea tranzactiilor BCR efectuate de clienti prin intermediul serviciilor de Internet banking si banking prin telefon s-a ridicat la 250.000 lei in ultimele patru luni din 2011, cand s-au efectuat peste 270 de operatiuni.

Banca Comerciala Romana (BCR) ofera clientilor sai persoane fizice posibilitatea achitarii contributiilor, impozitelor, taxelor sau altor obligatii fata de bugetul statului sau bugetele administratiilor locale prin intermediul serviciului de Internet banking - Click 24 Banking si Phone banking - Alo 24 Banking.

Valoarea tranzactiilor inregistrate in luna Ianuarie este de peste 150.000 lei.

Prin intermediul celor doua servicii de Internet banking clientii din toata tara pot plati impozite si taxe precum: impozitul pe venituri din activitati independente, impozitul pe venituri din valorificarea drepturilor de proprietate intelectuala, taxe consulare, taxe pentru eliberari de permise si certificate, amenzi si alte sanctiuni, asigurari sociale pentru venituri din prestari de servicii, impozitul pe cladiri de la persoane fizice, impozitul pe terenuri de la persoane fizice, impozitul pe mijloacele de transport detinute de persoane fizice, impozitul pe venituri din concesiuni si inchirieri, etc.

BCR este banca cea mai mare banca din Romania dupa valoarea activelor (peste 17 miliarde de euro).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1190 ori