Ce banci din Romania ofera aplicatii pentru smartphone-uri

Marti, 09 Octombrie 2012, ora 08:04
5845 citiri
Ce banci din Romania ofera aplicatii pentru smartphone-uri

Unele banci din Romania au inteles faptul smartphone-ul este cea mai la indemana unealta pentru clientii lor si au creat, in acest sens, aplicatii mobile, destinate verificarii contului bancar si efectuarii de plati.

Printre bancile din Romania care au dezvoltat aplicatii mobile pentru clientii lor, se numara Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Citbank sau Millenium Bank.

Aplicatia Unicredit Tiriac Bank

Utilizatorii Unicredit pot folosi aceasta aplicatie pentru a face tranzactii si a urmari soldul contului sau pentru a vizualiza informatii despre card, soldul cardului si tranzactiile efectuate prin intermediul cardului.

Prin intermediul aplicatiei se pot face plati in lei, in regim standard sau in regim de urgenta. Alte functii: rata de schimb valutar, conversie valutara, harta sucursalelor ATM Unicredit Tiriac si datele de contact ale call center-ului.

ING Home Bank

Aplicatia ING Home Bank a fost dezvoltata chiar de catre specialistii ING Bank Romania si le ofera clientilor posibilitatea de a-si folosi telefonul mobil pentru verificarea conturilor, pentru transferuri, dar si pentru a verifica istoricul tranzactiilor.

Fast Play ofer optiunea de scanare a facturii de utilitati. Aplicatia completeaza in mod automat toate datele necesare in formularul de comanda.

Aplicatia are o baza de date cu toate ATM-urile bancii si poate furniza informatii despre cea mai apropiata unitate de locul in care se afla utilizatorul.

Aplicatia Raiffeisen Bank

Aceasta aplicatie a fost dezvoltata de Raiffeisen Bank Romania si este varianta pentru smartphone-uri a serviciului de internet banking, Raiffeisen Online.

Aplicatia pentru smartphone Raiffeisen permite vizualizarea conturilor personale, adica soldul, istoricul online si alte detalii. In aplicatie pot fi incluse conturile curente, economiile, depozitele, cardurile de credit sau creditele.

Utilizatorii pot vizualiza tranzactiile active si pot face operatii, precum transfer de bani.

Aplicatia permite plati catre alte conturi, ale Raiffeisen Bank sau de la alte banci, atat in lei, cat si in valuta.

Aplicatia poate fi utilizata inclusiv pentru deschiderea unui cont curent sau de economii, pentru constituirea unui depozit sau pentru lichidarea unuia.

Aplicatia Banca Transilvania

Banca Transilvania a dezvoltat o aplicatie smartphone cu ajutorul careia utilizatorii se pot folosi de un simulator de credite sau de depozite, de o harta interactiva cu unitatile si ATM-urile BT si de un convertor valutar.

In plus, utilizatorii pot citi cele mai recente stiri despre BT, pot verifica in timp real cotatiile fondurilor BT Asset Management si isi pot seta alerte pentru plata ratelor sau informatii despre conturi si carduri.

Aplicatia Citi Mobile

Citi Mobile este o versiune personalizata a Citibank Online pentru telefoane smartphone.

Ce pot face utilizatorii Citi cu ajutorul acestei aplicatii:

- plata facturilor, transfer de fonduri, verificare cont;

- pot vedea suma utilizata din limita de credit aferenta cardului de credit, soldul contului curent si detalii despre tranzactii

- pot plati facturile de utilitati si telefonie

- pot gasi o agentie Citibank

- pot afla cel mai apropiat ATM, Agentie sau centru Citigold

- pot vedea cele mai noi oferte si reduceri oferite de Partenerii Citi

Aplicatia Millenium Bank

Aplicatia de Internet Banking de la Millennium Bank permite accesarea conturilor direct de pe telefonul mobil.

Aplicatie ofera utilizatorului posibilitatea de a plati facturi, de a transfera bani, de a interoga solduri si de a vizualiza istoricul tranzactiilor.

Accesul la serviciul Internet Banking al Millennium Bank de pe terminalul mobil este protejat printr-un cod PIN individual, iar operatiunile trebuie confirmate cu ajutorul unei parole stabilita de utilizator anterior in aplicatia de Internet Banking accesata de pe calculator.

Aplicatia este disponibila exclusiv clientilor persoane fizice ai Millennium Bank care au acces la serviciul Internet Banking.

#aplicatii smartphone banci Romania, #Internet Banking smartphone, #plati banci smatphone , #Stiri Banci