Banca Ciprului se extinde in Romania

Joi, 15 Martie 2007, ora 07:49
2219 citiri

Bank of Cyprus isi extinde activitatile pe piata romaneasca, oferind pentru inceput servicii de leasing, urmand ca in perioada urmatoare sa ofere si activitati bancare complete la Bucuresti si in alte doua mari orase ale Romaniei.

In acest cadru, astazi, miercuri 14 martie, a avut loc la Bucuresti inaugurarea societatii Cyprus Leasing Romania in prezenta presedintelui Republicii Cipru, dl Tassos Papadopoulos, a unor ministri si a unor demnitari din guvernul cipriot, a presedintelui Consiliului de Administratie al Bancii Ciprului, Eleftherios Ioannou, a directorului executiv al Bancii Ciprului, Andreas Eliades, si a unor reprezentanti ai mediului de afaceri din Cipru si Romania.

Dupa cum a declarat la inaugurare presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Ciprului, Eleftherios Ioannou, in cursul anului 2007 Bank of Cyprus va deschide noua sucursale, patru centre de servicii pentru firme si un centru de servicii pentru marile intreprinderi din Romania.

Eleftherios Ioannou s-a referit de asemenea la experienta dobandita in cei opt ani de cand banca este prezenta in Romania prin Biroul de Reprezentanta, experienta care creeaza cele mai bune conditii pentru a asigura succesul acestei extinderi care a inceput din ianuarie prin oferirea de servicii de leasing. 'Urmarim o dezvoltare similara celei a Bancii Ciprului in Grecia. Suntem aici pentru a ramane' a subliniat dl Ioannou.

La randul sau, directorul executiv al grupului, Andreas Eliades, si-a exprimat satisfactia personala pentru materializarea acestui obiectiv al extinderii activitatii Bancii Ciprului in Balcani si a exprimat 'dorinta Bancii Ciprului de a contribui la noua epoca ce a inceput pentru Romania, dar si pentru Balcani in general'.
Traducerea: Carolina Ciulu

Rador