Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

ATE Bank Romania s-a imprumutat de 24 mil. euro de la banca-mama

ATE Bank Romania s-a imprumutat de 24 mil. euro de la banca-mama


ATE Bank Romania a primit la finalul lunii aprilie 2012, de la ATE Bank Grecia, un imprumut subordonat in valoare de 24 de milioane de euro cu scadenta unica peste 6 ani, care contribuie la asigurarea solvabilitatii si a lichiditatii bancii la standarde internationale.

"Operatiunile ATE Bank Romania continua si vor continua, cu toata grija pentru clienti, disponibilitatile si angajamentele acestora, cu aceeasi sustinere fata de piata din Romania si cu suportul solid al bancii-mama demonstrat prin acest imprumut, precum si prin majorarea de capital in valoare de 20 de milioane de euro anuntata in 16 decembrie 2011", se mai spune in comunicat.

ATE Bank Romania are ca actionar majoritar Agricultural Bank of Greece S.A. (ATE Bank Greece), in prezent detinand 93,27% din actiuni.

ATE Bank of Greece este prezenta in Romania din anul 2006, cand a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa (Mindbank).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1391 ori