ABSOLUT are acum aroma de vanilie si in Romania

Luni, 07 Iunie 2004, ora 19:15
1335 citiri

In Romania campania de promovare va ocoli TV-ulAbsolut a lansat in Romania Absolut Vanilia.

Noua aroma completeaza familia Absolut. Lansarea a fost insotita de un eveniment mai putin obisnuit A- Absolut Akademi , o sesiune de training despre Absolut Vodka si prilej de testare a noului produs.

De asemenea, in aceasta perioada Absolut a anuntat inceperea colaborarii cu trei artisti romani (Venera Arapu A- creator de moda, Gabriel Hennessey A- fotograf si Iuliana Valsan A- artist plastic) ce vor crea lucrari pentru Absolut Vanilia.

A"Initial, am avut trei criterii necesare pentru acest proiect ce trebuiau indeplinite: aroma ar trebui sa fie atragatoare la nivel global, precum si o durata lunga de existenta si ar trebui sa completeze cu succes familia AbsolutA" explica Eva-Kempe-Forsberg, Vice Presedinte al departamentului de marketing al V&S Absolut Spirits.

Absolut Vanilia este o bautura recomandata prepararii cocktailurilor. Mirela Olarescu, Brand Manager, Absolut Vodka a precizat ca produsul va beneficia si de o campanie de promovare care va aparea in presa, Tv-ul nefiind un punct de interes pentru planurile de marketing.