Ce mai gasim deschis pe 31 decembrie?

Vineri, 31 Decembrie 2010, ora 11:11
2072 citiri
Ce mai gasim deschis pe 31 decembrie?

Bancile si magazinele vor fi deschise in ultima zi a anului pana in ultima clipa pentru cei care lucreaza prea mult sau lasa totul pe ultimul moment. Programul de functionare al oricarei casierii va fi, insa, redus cu cateva ore. 

Program special vor avea si caseriile RADET, CFR sau Posta Romana, in timp ce noua spitale vor primi urgentele din Capitala.

Programul bancilor

Clientii BRD vor putea merge la banca pe 31 decembrie, dar numai pana la ora 15:00. Singurele agentii cu program normal in aceste zile vor fi cele din marile centre comerciale si agentia din aeroportul Otopeni. Acestea vor fi deschise inclusiv pe 2 ianuarie.

De asemenea, cei care isi vor petrece sarbatorile la munte vor putea merge la sucursalele BRD din Bran si Poiana Brasov, care vor functiona intre orele 10.00 si 14.00.

Agentiile Raiffeisen vor functiona pe 31 decembrie pana la ora 14:00, dupa acest program functionand si serviciul de call-center al bancii. Sucursalele din centrele comerciale vor fi deschise pana la ora 16:00, iar pana la ora 18.00 va fi deschisa unitatea din AFI Palace Cotroceni.

Si Banca Transilvania a scurtat programul de lucru cu publicul pana la ora 14:00 pe 31 decembrie.

Program de lucru normal in ultima zi a anului vor avea UniCredit Tiriac Bank si agentiile CEC Bank. Agentiile UniCredit Tiriac din centrele comerciale Metro vor lucra pe 2 ianuarie intre orele 9:00-16:00.

Posta, casieriile RADET si agentiile CFR, inchise pe 1 ianuarie

Si Posta va avea program redus in ultima zi a anului. In ziua 31 decembrie 2010 se va asigura programul de lucru cu publicul pana la ora 15.00, dar reprezentantii institutiei precizeaza ca se va asigura distribuirea in totalitate a scrisorilor primite.

Pentru transferuri electronice de sume interne (mandate on-line, E-mandate) si internationale (mandate Eurogiro, transferuri Western Union) in 31 decembrie, se accepta la prezentare pana la ora limita 14.00 si se asigura achitarea acestora pana la ora limita 14.30. In ziua de 1 ianuarie 2011 subunitatile postale sunt inchise.

Cei care au facturi de platit la RADET pot merge cu ele si in ultima zi deoarece casieriile vor avea program normal de lucru in 31 decembrie. RADET anunta, insa, ca pe 3 si 4 ianuarie 2011 casieriile vor fi inchise pentru o revizie e sistemului informatic.

Afla continuarea pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#31 decembrie, #magazine deschise, #revelion , #Program banci