ProCredit Bank, pe profit in trimestrul 3

Luni, 05 Decembrie 2011, ora 11:30
1753 citiri
ProCredit Bank, pe profit in trimestrul 3

ProCredit Bank Romania a inregistrat in trimestrul al treilea un profit de 3,5 milioane euro, in timp ce fondurile atrase de la populatie au atins 172 milioane euro, o crestere de peste 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut, a anuntat luni banca.

"ProCredit Bank Romania a incheiat al treilea trimestru al anului 2011 cu un profit de 3,5 milioane euro, conform standardelor locale de contabilitate. In perioada septembrie 2010 - septembrie 2011, banca a finantat sectorul afacerilor mici cu peste 31 milioane euro ajungand in prezent la un numar de peste 80.000 clienti.

In ceea ce priveste creditarea agriculturii, ProCredit Bank a finantat acest sector cu 53,5 milioane euro in primele noua luni ale anului, in crestere cu 13,5 milioane euro fata de septembrie 2010", se arata intr-un comunicat al bancii.

In ceea ce priveste fondurile atrase de la populatie, ProCredit Bank a atins in septembrie 2011 un volum de 172 milioane euro, o crestere de peste 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

"Dupa o perioada dificila, pe care am traversat-o, incepem sa vedem din nou rezultate promitatoare, datorate cu precadere abordarii cosecvente a clientilor intreprinderi mici si mijlocii, catre care ne indreptam serviciile. 2011 a fost pentru noi un an bun, in care am reusit nu numai sa pastram calitatea portofoliului de credite, dar si sa crestem pe segmentul nostru tinta", a declarat directorul diviziei persoane juridice, Andreea Enache.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ProCredit Bank profit, #procredit bank, #creditare agricultura ProCredit Bank , #Profit banci