CLAUZE ABUZIVE. Credit Europe Bank nu are emotii la primul proces

Marti, 26 Martie 2013, ora 14:27
2874 citiri
CLAUZE ABUZIVE. Credit Europe Bank nu are emotii la primul proces

Dupa articolul publicat de Business24 in care anuntam ca Credit Europe Bank N.V a pierdut primul proces intentat de un client pentru clauzele abuzive din contractele de credit, reprezentantii bancii au precizat ca aceeasi instanta a dat castig de cauza si bancii, intr-un dosar asemanator.

"Tinem sa precizam ca aceeasi instanta, Judecatoria sectorului 6, a solutionat recent o cauza similara - in dosarul nr. 18611/303/2012 - prin pronuntarea unei sentinte definitive in favoarea bancii in data de 20.02.2013, in acest fel recunoscand validitatea si justetea prevederilor contractuale de felul celor mentionate in articol", se arata intr-un punct de vedere Credit Europe Bank trimis pentru Business24.

Banca se bazeaza pe un precedent

Reprezentantii bancii isi anunta intentia de a ataca cu recurs decizia data de Judecatoria Sectorului 6 intr-un dosar ce are ca obiect clauzele abuzive din contractele de credit.

"In cazurile in care au existat diferente de interpretare, ulterior semnarii contractelor, ne-am exprimat intotdeauna deschiderea de a le rezolva in mod amiabil, in spiritul unei relatii autentice de parteneriat. In ceea ce priveste decizia luata impotriva bancii vor fi urmate toate caile de atac legale necesare pentru a sustine, si in acest caz, punctul de vedere al bancii privind corectitudinea prevederilor utilizate in cazul contractelor sale de credit", se mentioneaza in informarea Credit Europe Bank.

CLAUZE BANCARE ABUZIVE Credit Europe Bank intra pe lista bancilor care pierd procese

Magistratii de la Judecatoria Sector 6 au dat castig de cauza clientilor bancii in dosarul nr. 22437/303/2012 si au obligat Credit Europe Bank sa returneze comisioanele percepute in mod abuziv.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Credit Europe Bank clauze abuzive, #Credit Europe dosare clauze abuzive, #procese clauze abuzive Credit Europe , #Procese banci