Banca Italo Romena a lansat "Creditul pentru cariera"

Luni, 27 August 2012, ora 16:09
1488 citiri
Banca Italo Romena a lansat "Creditul pentru cariera"

Banca Italo Romena a lansat "Creditul pentru cariera", adresat persoanelor care doresc sa urmeze studii universitare si postuniversitare (masterat, MBA, doctorat), in cadrul institutiilor de invatamant din tara sau din strainatate.

"Creditul poate fi folosit pentru plata taxelor de studii precum si a cheltuielilor de cazare si masa pe perioada studiilor, putand a acoperi pana la 100% din valoarea acestora. Suma finantata ajunge pana la 40.000 de euro sau echivalentul in lei, in timp ce durata creditului este de maximum 7 ani, existand posibilitatea acordarii unei perioade de gratie de cel mult 2 ani pentru rambursarea capitalului", se mai spune in comunicat.

Potrivit lui Roberto Broggini, directorul comercial al Bancii Italo Romena, printre beneficiile acestui produs se regasesc posibilitatea acordarii finantarii integral sau in transe, in functie de nevoile clientului, dar si a unei perioade de gratie de pana la 2 ani pentru rambursarea capitalului. In acest interval de timp, clientul va plati doar dobanda pentru suma utilizata din credit.

Rata de dobanda a "Creditului pentru cariera" este variabila si anume Euribor la 3 luni + 9,50% p.a. pentru finantarile acordate in euro, respectiv Robor la 3 luni + 8,50% p.a. pentru finantarile acordate in lei.

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980, in tara noastra operand prin Sucursala Bucuresti, a carei retea cuprinde 22 de agentii, dintre care 5 se afla in Bucuresti, iar restul in cele mai importante orase.

#oferte banci, #oferte credite banca Italo Romena, #oferte credite cariera , #Oferte banci