Taxele si impozitele vor putea fi platite prin intermediul RIB

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 13:20
2061 citiri
Taxele si impozitele vor putea fi platite prin intermediul RIB

Romanian International Bank(RIB) a lansat un nou serviciu in parteneriat cu Ministerul Finantelor publice, prin care clientii RIB vor putea plati impozitele si taxele la ghiseele bancii sau prin serviciul de Internet Banking.

Clientii, persoane fizice, ai RIB vor putea sa-si plateasca taxele direct de la ghiseele bancii sau prin serviciul online de Internet Banking, informeaza un comunicat de presa al institutiei bancare.

Pentru a-si plati taxele prin RIB, clientul trebuie sa stie suma pe care o datoreaza, tipul impozitului, iar aplicatia bancara va completa automat datele de identificare si codul IBAN al institutiilor publice beneficiare.

De asemenea, clientii bancii pot efectua plati pentru impozitele si taxele proprii sau pentru ale oricarui alt contribuabil, achitarea realizandu-se fara plata vreunui comision catre client.

Catalin Zoican, vicepresedinte executiv RIB, a declarat in legatura cu noul serviciu, ca a fost conceput pentru a economisii timpul clientilor si a le oferi un plus de confort. Mai mult, prin acest proiect, RIB sustine procesul de trecere de la cash catre metodele de plata electronice, exploatand avantajele noilor tehnologii in interesul clientilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RIB taxe impozite, #serviciu bancar plata impozite , #Informatii bancare