BCR a acordat bonusuri de 24 milioane lei posesorilor de carduri

Joi, 01 Martie 2012, ora 14:52
1599 citiri
BCR a acordat bonusuri de 24 milioane lei posesorilor de carduri

Banca Comerciala Romana (BCR) a acordat bonusuri de 24 milioane lei (aproape 6 milioane euro) clientilor posesori de carduri, ultima transa, in valoare de 2,1 milioane lei, fiind virata in 20 februarie, a anuntat joi banca.

"Programul presupune recompensarea utilizarii cardurilor la cumparaturi in tara, strainatate, pe internet, plata facturilor de utilitati prin bancomatele BCR, incarcarea cartelelor de telefonie mobila, precum si a aplicatiei de transport RATB si Metrorex", se arata in comunicat.

In 2011, banca a inregistrat o crestere de 30% din punct de vedere al numarului de tranzactii efectuate la comercianti si al volumelor rulate.

BCR precizeaza ca a recompensat peste 2,1 milioane lei clientii care au efectuat tranzactii cu cardurile bancii in perioada 19 octombrie 2011 - 22 ianuarie 2012. Banii au fost virati in conturile clientilor pe data de 20 februarie 2012.

Banca precizeaza ca "Zambet BCR" este vedeta acestui trimestru, cardurile de acest tip reprezentand 20% din totalul numarului de carduri de debit recompensate.

"Utilizand Zambet BCR, clientul primeste 1% cand plateste la supermarket sau utilitati, 2% cand cumpara haine, pantofi, 3% la cinema, restaurant, 5% bonus pentru toate reincarcarile de transport si chiar 10% daca plateste cu acesta intrarea la muzeele din Bucuresti.

BCR a acordat, pana in prezent, in cadrul acestei initiative, aproape 24 milioane lei clientilor sai utilizatori de carduri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#BCR bonusuri carduri, #BCR clienti carduri, #BCR bonusuri carduri cumparaturi , #Informatii bancare