Banca Transilvania: Finantari pentru agricultori

Marti, 28 Februarie 2012, ora 16:46
1613 citiri
Banca Transilvania: Finantari pentru agricultori

Banca Transilvania va acorda finantari fermelor de pasari si porcine pe baza conventiilor cu APIA si a fondurilor de garantare, in limita a 80% din valoarea subventiei, pentru acoperirea capitalului de lucru necesar desfasurarii activitatii fermelor.

Banca Transilvania a incheiat doua conventii tripartite cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) si cu Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR), respectiv cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii (FNGCIMM), pentru a finantarea agricultorilor intreprinzatori.

Banca a acordat anul trecut credite in valoare de peste 100 milioane lei prin doua linii de creditare, respectiv creditele Agricole BT acordate in functie de scoring si Creditele pe baza subventiilor derulate prin APIA.

Banca Transilvania mizeaza, si in acest an, pe cresterea volumului de credite pe care le acorda fermierilor. Potrivit bancii, unul dintre obiectivele pentru acest an este dezvoltarea relatiei cu clientii locali si a parteneriatelor cu institutii publice si private din domeniul agriculturii, conventiile tripartite semnate cu APIA, FGCR si FNGCIMM fiind un prim pas in acest sens, in 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Banca Transilvania credite APIA, #credite agricultura banca Transilvania, #credite Banca Transilvania , #Informatii bancare