Angajata unei banci din Valenii de Munte, arestata pentru delapidarea a 400.000 lei

Vineri, 24 Mai 2013, ora 12:59
2000 citiri
Angajata unei banci din Valenii de Munte, arestata pentru delapidarea a 400.000 lei
Sur

Magistratii au emis mandat de arestare in lipsa pe numele unei angajate a unei sucursale bancare din orasul prahovean Valenii de Munte, acuzata ca a delapidat aproape 400.000 de lei din conturile a 21 de clienti ai bancii, in prezent femeia fiind cautata de politisti dupa ce a disparut.

Potrivit sefului Parchetului Judecatoriei Valenii de Munte, procurorul Daniel Ghita, magistratii de la Judecatoria Valenii de Munte au emis mandat de arestare preventiva pe numele unei femei, angajata a unei sucursale bancare din Valenii de Munte, acuzata de delapidare in forma continuata cu consecinte deosebit de grave.

Conform anchetatorilor, in perioada iunie 2012 - februarie 2013 femeia, care ocupa postul de consilier clienti in cadrul bancii, a efectuat operatiuni neautorizate in conturile a 21 de clienti ai bancii, de unde a sustras suma totala de 385.000 de lei.

In prezent, femeia, care este din comuna prahoveana Izvoarele, este disparuta, iar politistii au inceput demersurile pentru gasirea acesteia si incarcerarea sa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#delapidare banci Romania, #arestare delapidare banca Prahova , #Frauda bancara